Midnight Mirage Smoked Stout

Smoked Imperial Stout 

OG: 1.094
FG: 1.025
ABV: 9.0%
IBU: 48
EBC: 131
Brygget: 17.02.2024
Fad 8 29.02.2024

 

 

Opskrift

 

Midnight Mirage Smoked Stout er en imponerende øloplevelse, der kombinerer rige, komplekse smagsnoter og en mørk, fortryllende karakter.
Denne øl, en Smoked Imperial Stout, er skabt med omhu og tålmodighed for at levere en intens smagsoplevelse.

I udseende præsenterer Midnight Mirage sig dybt og mørkt i glasset, næsten sort som natten, med en tæt og vedvarende mørkebrun skumkrone.
Duften er dyb og forførende med en dominerende røget karakter, der straks fanger opmærksomheden. Noter af røget malt, brændt kaffe og chokolade siver frem og skaber en indbydende duftprofil.

Den første slurk af Midnight Mirage byder på en kompleks smagsoplevelse. Den røgede malt skaber en solid rygrad, der understøttes af en blanding af dyb chokolade, ristet kaffe, karamelnoter og brændt toast. Rug tilføjer en dimension af krydderier.
Den intense røgede karakter tilføjer lag af kompleksitet, hvilket giver øllet en subtil, næsten lejrbål-agtig dimension. Trods den imponerende fylde forbliver øllet overraskende glat, med en cremet tekstur, der omfavner ganen.

Alkoholen er velintegreret og bidrager til varmen uden at dominere, hvilket gør denne Smoked Imperial Stout til en velafbalanceret og drikkelig fornøjelse. Finishen er lang og behagelig, med en vedvarende røget eftersmag, der opfordrer til yderligere udforskning af dette mysteriøse bryg.

Midnight Mirage Smoked Stout er ikke kun en øl; det er en rejse ind i de mørke hjørner af øluniverset, hvor røgede nuancer og dyb kompleksitet forenes for at skabe en unik og mindeværdig oplevelse der inviterer til fordybelse.