Midnight Mirage Smoked Christmas Stout

Smoked Imperial Stout 

OG: 1.094
FG: 1.025
ABV: 9.0%
IBU: 48
EBC: 131
Brygget: 17.02.2024
Fad 9 29.02.2024

 

 

Opskrift

 

Midnight Mirage Smoked Christmas Stout er en ekstraordinær øloplevelse, der fusionerer kraften fra en imperial stout med den unikke karakter af røget malt og en hemmelig dosis af skovheksens sorte magi. Denne dybe og rige øl præsenterer sig selv som en stærk, sort perle i glasset med en forførende aroma af intens røg, der straks vækker sanserne.

Den kraftfulde karakter af Midnight Mirage smelter sammen i et symfonisk samspil af komplekse smagsnoter. Den robuste krop af imperial stout vækker ganen med bølger af mørk chokolade, ristede malte og en subtil sødme, der leder tankerne hen på julegodter. Samtidig trænger den dybt ind i dine smagsløg med en imponerende mængde røgmalt, der tilføjer en lagdelt dimension af røget elegance.

Det særlige touch af skovheksens sorte magi tilføjer en mystisk nuance, der nærmest danser på tungen. Denne hemmelige ingrediens giver øllet en unik karakter og en ekstraordinær dybde. Smagen af Midnight Mirage er intens og fyldig, med en behagelig varme fra den høje alkoholprocent, der skaber en perfekt balance mellem styrke og kompleksitet.

Midnight Mirage Smoked Christmas Stout er ikke bare en øl, det er en magisk rejse gennem smagsuniverset. Den sorte, røgede kraft og skovheksens mysterium forenes for at skabe en øl, der er perfekt til at nyde ved pejsen i de kølige julemåneder eller som en dristig følgesvend til enhver lejlighed, der kræver en smagfuld og mindeværdig bryg.