Berliner Smoothie

Berliner Weisse
 

OG: 1.035
FG: 1.002
ABV: 4.3%
IBU: 7.0
EBC: 5.2
Brygget: 05.06.2024
Fad 14 18.06.2024

 

 

 

 

Berliner Smoothie er en livlig og frugtfyldt Berliner Weisse, der forener den klassiske syrlige profil med en tropisk frugtfest. Denne øl er brygget med en kombination af traditionelle og innovative ingredienser, hvilket resulterer i en forfriskende og smagsintensiv oplevelse.

Ingredienser og Smagsprofil

Malte:

  • Extra Pale Premium Pilsner Malt: Danner basen for øllet med en lys og ren maltprofil, der lader de øvrige ingredienser skinne igennem.
  • Wheat Malt: Tilføjer en blød mundfølelse og en let brødagtig smag, som komplementerer den syrlige karakter.

Humle:

  • Sterling: En let håndfuld Sterling humle giver en diskret bitterhed og subtile noter af krydderurter og citrus, som balancerer øllets syrlighed og frugtighed.

Syreprofil:

  • WildBrew Philly Sour: Giver øllet sin karakteristiske syrlige smag.

Frugttilsætning:

  • Blåbær-, Ananas-, Mango-, Papaya- og Jordbærpure: En generøs mængde af disse frugter tilsættes for at skabe en intens og kompleks frugtsmag. Hver frugt bidrager med sin unikke sødme, syrlighed og aroma, hvilket resulterer i en eksplosion af tropiske og bæragtige noter.

Smagsnoter

Berliner Smoothie har sin helt egen uklare farve og en let skumkrone. Duften er en indbydende blanding af frisk frugt – duftnoter af blåbær, tropiske frugter som ananas, mango og papaya samt en anelse søde jordbær. Den første tår byder på en forfriskende syrlighed, som straks balanceres af den naturlige sødme fra frugtpureen. Smagen af blåbær tilføjer dybde, mens ananas, mango og papaya bidrager med en tropisk kompleksitet. Jordbærrene afrunder smagen med en behagelig sødme og et strejf af sommer.