Duchess Daisy

Saison 

OG: 1.0xx
FG: 1.0xx
ABV: x.x%
IBU: xx
EBC: xx
Brygget: xx.xx.202x
Fad  xx.xx.202x

 

 

 

 

Stilart:
Saison

Alkoholstyrke:
5,8 %

Malt:
Pilsner, Pale Wheat Malt

Humle:
Strisselspalt (bitter, smag, aroma)

Gær:
Mangrove Jack’s French Saison Ale (M29)

Smagsnoter:
Letfodet og yndefuld som dug i morgengry – en saison med franske fornemmelser, hvor hvede og noble humler væver et florlet tæppe af friskhed, krydderi og elegance.

Aroma:
Delikat og floral med noter af hvide blomster, citruszest og et strejf af krydret hø. Strisselspalt-humlen bringer diskret lavendel og urtede nuancer frem, som en parfume båret af vinden.

Smag:
Tør og sprød med fine lag af citrus, frisk hvede og lette pebernoter fra gærens elegante fermentering. En mild bitterhed holder det hele i balance, som en hertuginde i dans.

Mundfølelse:
Let og levende med perlende karbonering og en silkeblød afslutning – forfriskende som et glas pét-nat i forårssolen.

Anbefalet serveringstemperatur:
7–9 °C

Servering:
Nydes bedst i et elegant stettglas i haven eller på altanen, hvor blomsterne dufter og dagen er lys. Duchess Daisy er en hyldest til ynde, lethed og det simple liv med et strejf af fornemhed.